Facetspiegels

Er zijn veel verschillende soorten spiegels. Naast grote, kleine, ronde, vierkante, driehoekige, rechthoekige en spiegels op maat is er ook keuze uit het soort glas van de spiegel. U kunt kiezen tussen een facetspiegel en een gewone spiegel. Bij een facetspiegel zit er een aflopend randje om de spiegel heen. Een spiegel met facet is een mooie toevoeging voor uw interieur. Uw huis ziet er meteen fraaier uit. U kunt uw facetspiegel ook laten inlijsten, zodat de spiegel bij uw stijl past. We hebben verschillende soorten lijsten, van modern tot barok. Voor ieder wat wils.

Facetspiegel op maat

Een facetspiegel op maat is een voorwerp dat je dagelijks tegen komt, bij mensen thuis, op kantoren of onderweg. U kunt uw facetspiegel op maat laten maken. Wij hebben facetspiegels in standaardmaten en spiegels op maat met een facet. U kunt spiegels of facetspiegels van 30x40cm t/m 100x150cm, facetspiegels op maat tot 150×250 cm bestellen. Wij kunnen uw facetspiegel ook voor u inlijsten. Wij hebben verschillende stijlen lijsten, zoals:

facetspiegel

Waarom kiezen voor een spiegel van onze webwinkel?

Wanneer u uw keuze gemaakt heeft en toch nog een vraag heeft kunnen wij u verder helpen. U kunt ons mailen en eventueel een afspraak maken om langs te komen. U zult dan geholpen worden door één van onze ervaren verkopers. Naast verschillende facetspiegels hebben wij ook badkamer producten.
Onze badkamerproducten, waaronder onze badkamerkastjes, zijn ook nog eens scherp geprijsd en u betaald nooit te veel. Vind naast verschillende soorten spiegels andere badkamerproducten zoals badkamerkastjes, badkamerspiegels met verlichting, spiegels op maat,badkamerspiegels zonder verlichting, douches, baden en andere badkameraccessoires terug in ons assortiment.