Zelf inlijsten

Doe het zelf inlijsten

Doe het zelf wordt steeds populairder. Het is een goede manier om creatief bezig te zijn. Het zelf inlijsten van uw spiegel is mogelijk. Maar dat betekend niet dat u alles zelf hoeft te doen. U kunt ook bij ons een spiegel kopen, met of zonder lijst. Wij kunnen deze spiegel voor u inlijsten. U kunt er uiteraard ook kiezen voor het zelf inlijsten. Wij hebben honderden verschillende lijsten, voor ieder wat wils. Wilt u de lijst zelf beschilderen? Uiteraard is dat mogelijk! Wij hebben ook lichte kleuren hout of andere materialen die u zelf thuis kunt beschilderen. Onze spiegels zijn van hoge kwaliteit en gaan dus lang mee. Zo kunt u nog jaren genieten van uw eigen gemaakte spiegel. Ook leuk: een spiegel met eigengemaakte lijst cadeau geven! Een origineel cadeau voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of welk feest dan ook.

zelf inlijsten

Onze webwinkel

Naast onder andere elegante spiegels voor het zelf inlijsten, die u kunt vinden in onze webwinkel hebben wij ook meer dan 6000 producten badkamerproducten waar u uit kunt kiezen. Oriënteert u zich eens op ons grote aanbod van de mooiste badkamerkastjes.  Neem een tour door onze winkel en vind uw ideale spiegel. Ons aanbod bestaat uit onder meer badkamerspiegels met ingebouwde verlichting, badkamerspiegels zonder verlichting, badkamerkastjes, kranen, badkuipen, douches en u kunt bij ons ook een bad of ligbad kopen. U zult zien dat wanneer u een spiegel aanschaft het een wereld van verschil kan maken in uw badkamer. Het kan uw badkamer een fris en modern uiterlijk geven zonder dat het storend overkomt. Het maakt niet uit wat voor formaat uw badkamer heeft. Groot of klein, dun of breed, wij hebben altijd de juiste producten die bij uw badkamer passen.

Waarom kiezen voor spiegels van onze webwinkel ?

Wanneer u uw keuze gemaakt heeft en toch nog een vraag heeft kunnen wij u verder helpen. U kunt ons mailen en eventueel een afspraak maken om langs te komen. U zult dan geholpen worden door één van onze ervaren verkopers. Daarnaast zijn onze badkamerproducten, waaronder onze badkamerkastjes, ook nog eens scherp geprijsd en betaalt u nooit teveel. Vind andere badkamerproducten zoals badkamerkastjes, badkamerspiegels met verlichting, spiegels op maat, badkamerspiegels zonder verlichting, douches, baden en andere badkamer accessoires terug in ons assortiment.