Spiegel inlijsten

Spiegels zijn, behalve een gebruiksvoorwerp, vooral een sfeerobject. Een spiegel brengt sfeer aan in uw huis. Het verfraaid uw interieur. Om uw spiegel nog beter bij uw interieur te laten passen, kunt u uw spiegel inlijsten. Wij hebben een ruim aanbod lijsten om uw spiegel mee in te lijsten. Denkt u aan antiek, barok, modern, design of een bepaalde vorm. Uiteraard is dit ook mogelijk voor een spiegel op maat.

Spiegel inlijsten

Uw spiegel inlijsten hoeft u uiteraard niet zelf te doen. Wij hebben een uitstekende professionele inlijst service. U brengt de spiegel naar ons, en wij lijsten hem voor u in. Als u bij ons een nieuwe spiegel koopt kunnen wij die ook meteen voor u inlijsten.

Waarom uw spiegels inlijsten?

Wij kunnen uw spiegel inlijsten zodat uw spiegel mooi bij uw interieur past. Wij hebben lijsten in alle stijlen, dus keuze genoeg. Maak van uw spiegel niet alleen een gebruiksvoorwerp, maar ook een siervoorwerp waar u uw huis mee verfraaid. Wij hebben naast antieke lijsten ook de laatste mode, dus voor elk interieur wat wils!

spiegel inlijsten
 
 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor spiegelrestauratieservice, inlijst service of producten uit onze webwinkel?

Wanneer u uw keuze gemaakt heeft en toch nog een vraag heeft kunnen wij u verder helpen. U kunt ons mailen en eventueel een afspraak maken om langs te komen. U zult dan geholpen worden door één van onze ervaren verkopers. Daarnaast is onze restauratieservice, inlijst service en zijn onze sanitairproducten, waaronder onze badkamerkastjes, ook nog eens scherp geprijsd en betaalt u nooit teveel.