Tuinspiegels

Als u uw tuin groter wilt laten lijken zijn daar verschillende trucs voor. Een mooie en originele truc is om een spiegel in uw tuin te plaatsen. Een spiegel voor buiten wordt ook wel een tuinspiegel genoemd. Als u een tuinspiegel neerzet lijkt uw tuin groter dan die werkelijk is door optisch bedrog. Wij hebben verschillende soorten tuinspiegels. Als u bijvoorbeeld geen tuin heeft maar een balkon, hebben wij ook spiegels voor uw balkon. Spiegels geven een mooi effect aan uw tuin.
Naast uw tuin groter laten lijken kunt u een tuinspiegel ook gebruiken om uw tuin lichter te maken. Er zijn allemaal trucjes waarmee u uw spiegel licht kunt laten weerspiegelen waardoor u zonder al te veel moeite uw tuin lichter en groter maakt.

Soorten tuinspiegels

Wij hebben verschillende soorten en maten tuinspiegels. Naast een standaard rechthoekige tuinspiegel hebben wij ook ronde tuinspiegels, vierkante tuinspiegels of horizontale tuinspiegels. Ook een tuinspiegel met een boog aan de bovenkant is geen probleem. Zelfs een tuinspiegel met deurtjes is mogelijk. Zit de maat die u zoekt hier nog niet bij? Geen probleem, wij maken ook spiegels op maat.

Waarom kiezen voor een spiegel van onze webwinkel?

Wanneer u uw keuze gemaakt heeft en toch nog een vraag heeft kunnen wij u verder helpen. U kunt ons mailen en eventueel een afspraak maken om langs te komen. U zult dan geholpen worden door één van onze ervaren verkopers.
Naast verschillende soorten en vormen tuinspiegels hebben wij ook badkamer producten
Onze badkamerproducten, waaronder onze badkamerkastjes, zijn ook nog eens scherp geprijsd en u betaald nooit te veel. Vind naast verschillende soorten spiegels andere badkamerproducten zoals badkamerkastjes, badkamerspiegels met verlichting, spiegels op maat,badkamerspiegels zonder verlichting, douches, baden en andere badkameraccessoires terug in ons assortiment.